Špedicija

Cilj špedicije je u tome da klijente oslobodimo brige i napora u vezi sa kretanjem robe. Međunarodna špedicija podrazumeva carinsko posredovanje i zastupanje, skladištenje carinske i necarinske robe, organizaciju transporta sopstvenim i angažovanim prevoznim sredstvima, kao i spoljnu trgovinu – uvoz i izvoz.

Pored svega navedenog, naše usluge podrazumevaju stručnu pomoć i savetovanje, a koje se tiču spoljnotrgovinske delatnosti.

Zahvaljujući uspešnom poslovanju dugom preko deset godina, stekli smo neprocenjivo iskustvo, tako da naš stručni tim može da izađe u susret svim Vašim zahtevima i potrebama, ma koliko složeni i komplikovani oni bili.

Špedicije su postale logistički servisi koje pružaju širok spektar usluga privredi, a sve zahvaljujući nestanku državnih granica kao i padu mnogih barijera u međunarodnoj trgovini.

Ukoliko nam ukažete poverenje, uverićete se u našu profesionalnost, poslovnost i efikasnost u organizovanju prevoza robe, koja na odredište stiže bezbedna i u najkraćim, unapred definisanim rokovima.