Glavni i osnovni ciljevi našeg preduzeća su uvođenje inovativnih sistema u transportu, planiranje najboljih ruta robe, smanjenje troškova i povećanje produktivnosti klijenata.

Najvažnije prednosti koje logistika nudi klijentima su: 24/7 aktivan vozni park, različite vrste transportnih sredstava, brzi rokovi isporuke robe na teritoriji Beograda, mogućnost isporuke danas za danas, pokrivenost i isporuka u svim opštinama u Srbiji, prevoz robe na teritoriji Balkana, EU i celog sveta, GPS ili praćenje vozila u svakom trenutku u realnom vremenu.

Naš stručni tim vodi celokupnu brigu o organizaciji procesa vođenja i izvođenja poslova u sektoru logistike, o kontrolisanju troškova u najširem smislu, o optimizaciji radnog procesa u skladištu, kao i vođenje računa o ostalim logističkim operacijama (utovari, pretovari i dr.).

Saradnici preduzeća Birma doo prate carinske zakone i međunarodne ugovore, kao i svu pravnu regulativu koja se tiče protoka robe u skladu sa zakonom.

Planiramo, organizujemo i kontrolišemo proces transporta, skladištenja i fakturisanja, a sve u cilju optimizacije i prilagođavanja celokupnog procesa uz smanjenje troškova