Preduzeće BIRMA INŽENJERING DOO osnovano je 2005. godine kao firma čije su primarne delatnosti bile projektovanje i nadzor u građevinarstvu.  Nakon četiri godine, 2011. preduzeće menja delatnost i kreće u posao organizacije međunarodnog transporta.

Prvootvorena je zbirna linija za Podgoricu, a kasnije je poslovanje firme, usled potreba klijenata, prošireno na region Balkana i Evropske Unije, a nakon toga i na ceo svet.

Iza nas stoji 15 godina iskustva na poslovima špedicije i carinjenja robe, tokom kojih smo stekli poverenje mnogih domaćih i inostranih partnera, što nas je sve navelo da uvidimo potrebe tržišta, i da u skladu sa tim, uvedemo promene i inovacije vezane za pružanje kompletnih logističkih usluga.

Dugogodišnje poslovanje u oblasti transporta, brodskog transporta, špedicije, skladištenja robe i logistike, svrstavaju nas u sam vrh među konkurentskim kompanijama, a svemu tome naročito doprinosi visoka stručnost naših zaposlenih, njihova odgovornost i savesnost. Kompletna opremljenost, kvalitet pružene usluge, pouzdanost i poštovanje unapred dogovorenih rokova, preporučuju nas kao vaše nove poslovne partnere.

Ukoliko za vas postoje određene nepoznanice kada je u pitanju zakonska procedura, odnosno, tumačenje pravne regulative koja prati uvoz i izvoz robe (import i eksport), možete se osloniti na našu stručnu pomoć.

Naša vozila ispunjavaju sve evropske standarde, i u svakom momentu se prilagođavamo zahtevima i potrebama klijenata, tako da se na nas možete osloniti u bilo kojoj situaciji. Ceo posao se obavlja u dogovoru sa vama, jer pratimo vaše sugestije, nudeći pri tome najbolja i najefektnija rešenja.

Uvek se trudimo da pratimo najviše standarde struke, a krajnji cilj nam je završavanje poslova u dogovorenim rokovima, uz smanjenje troškova i povećanje produktivnosti klijenata. Kvalitetno i pouzdano pružena usluga omogućava nam da širimo mrežu zadovoljnih partnera koji će nam se uvek iznova vraćati, prenoseći dalje svoje iskrene preporuke, čime gradimo svoju lidersku poziciju na tržištu.

5

34

Powered by:

Sigurnosna i sobna vrata